Lompat ke isi

anjun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

anjun

LL-Q34002 (sun)-Salm Abdullah-Anjun
  • jalma tukang nyieun parabot tina bahan dasar garabah.
  • Pot nu geus di jieun ku anjun dibawa ka pasar!
  • Jaman kiwari anjun kudu ngilu kana model barang anu anyar.

Tingkatan basa[édit]

  • 'anjun: basa loma


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.