anom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

anom

  • kecap sipat nu hartina ngora, ditujukeun ka jalmi.
  • Teh Rima meuni anom sanajan gaduh tilu murangkalih.
  • Kang Soléh mah milarian calon pamajikan nu anom.

Tingkatan basa[édit]

  • Anom: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.