anti

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

anti

  • nyipatan kana hal-hal anu sabalikna atawa jadi lawan.
  • Pamaréntah ti baheula gé anti kana komunisme.
  • Salah sahiji matakuliah di kampus urang ngajarkeun sipat anti korupsi.

Tingkatan basa[édit]

  • anti: basa serapan Latén
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.