apal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Kaayaan[édit]

apal[édit]

  1. katalar
  2. inget, nyaho

Conto Kalimah[édit]

  1. Budak kelas tilu SD kudu geus apal raraban
  2. Moal salah eta teh pa Anu, kuring apal kana sorana

Kecap Pagawean[édit]

ngapalkeun[édit]

  1. ngalatih supaya apal
  2. diajar

Conto Kalimah[édit]

Ulah ulin wae, kudu inget kana ngapalkeun

Kecap-Kecapan[édit]

apal cangkem[édit]

apal tapi teu nyaho hartina

Conto Kalimah[édit]

Ulah ngan apal cangkem ari kana pangajaran teh