apiun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

apiun

  • geutah garing tina buah Papaver somniferum anu can asak, biasana boga éfék mabok atawa bius. Disebut ogé opium.
  • Dina Undang Undang Narkotika, apium kaasup ka tanaman ilegal nu nyebabkeun madarat.
  • Tangkal opium anu Ujang pelak di tukangeun imahna kapanggih ku pulisi.

Tingkatan basa[édit]

  • apium: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.