aprét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

aprét

  1. aprét-aprétan, uprat-aprét, ngaprét méh loba babacak: Cing barudak dahar téh ulah aprét-aprétan kitu.