arag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

arag

  1. ngarag, ngabéarkeun taneuh sanggeus dipacul, méméh dipelakan. ararag, badag sawaréh. adonan ararag, aduk, adonan anu ba dag sawaréh.