arap-ap eureup-eup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

arap-ap eureup-eup

  1. Teu bisa atawa hésé ngomong ( kawas jalma anu eukeur ngalaman eureup-eureup)

Tempo ogé[édit]