areng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

areng

  1. Sésa kai mun diduruk, warnana hideung sok dipaké keur meuleum saté
  2. Sebutan séjén pikeun hideung
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]