ares

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ares

  1. ares-aresan, milah béas nu pacampur jeung taneuh, dipulung jang dikonsumsi.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Umum Basa Sunda Lembaga Basa jeung Sastra Sunda.