arsip

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

arsip (Walanda)[édit]

  1. pangumpulan surat-surat
  2. tempat nyimpen surat-surat

arsip sok disebut oge berkas