arsip

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

arsip

  1. kumpulan dokumén nu geus teu pati kapaké
  2. tempat nyimpen surat-surat nu asup kategori lawas.