arula-arileu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

arula-arileu

  1. pungkal-péngkol; ula-ileu, arileu.