asa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

asa

  • pangharepan, sumanget.
  • sasaruaan dina rasa nu can tangtu atawa samar-samar.
  • Ulah matak asa-asa mun rék ngambil kaputusan.
  • Asa bieu urang mawakeun balanjaan Ceu Tuti, tapi naha asa aya nu kurang nya?

Tingkatan basa[édit]

  • asa: basa serapan Sansekerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.