Lompat ke isi

asak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

asak

  1. rupa-rupa kadaharan sanggeusna dikokolakeun anu tinggal am didahar atawa rupa-rupa bubuahan anu geus waktuna bisa didahar atawa dipaké.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.