asal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

asal

  • mula-mula, nu jadi mimiti.
  • Sapédah anu dibawana bakal dipulangkeun deui ka tempat asal.
  • Asalna teu gaduh nananon, ayeuna tos jadi jalma hadé.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.