asas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

asas

  • jejer atawa dasar hiji hal (utamana dina politik atawa agama).
  • Organisasi ieu diwangun dina asas kakulawargaan.
  • Koperasi Indonésia hirup dina sababaraha asas anu geus ditetepkeun.

Tingkatan basa[édit]

  • asas: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.