asing

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

asing

  • disipatan kana hal anu teu wawuh atawa lain baraya.
  • Sababaraha mahasiswa asing diajar di kelas kuring.
  • Barang ieu teu asing keur manehna.

Tingkatan basa[édit]

  • asing: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.