asod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

asod

  1. asrod, ngasod, ngasrod, ngised ka luhur: Ulah laér teuing ngais budak téh, asodkeun!