asrama

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

asrama

  • tempat pamatuhan jalma loba, hususna budak sakola atawa mahasiswa.
  • Asrama kampus teu jauh ti gedung urang kuliah.
  • Geus waktuna urang ninggalkeun asrama ieu.

Tingkatan basa[édit]

  • asrama: basa serapan Sansekerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.