asruk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

asruk

  1. asrék;
  2. bisa ogé dilarapkeun ka nu nyorangan nu nyorang tempat rembet atawa rumpil, biasana bari aya nu ditéangan.