atlas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

atlas

  • buku anu eusina ngajelaskeun kaayaan daratan jeung lautan di tiap nagara atawa buana.
  • Dina atlas Amérika bisa katénjo kumaha kondisi géografis ti buana Amérika.
  • Ceu Onéng meuli atlas Indonésia keur si Dudun.

Tingkatan basa[édit]

  • atlas: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.