atum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

atum

  1. atom, bagian unsur kimia nu panglembutna. bom atum, bom anu bituna ku pecahan atum. perang atum, perang ngagunakeun sanjata atum.