atung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

atung

  1. atung-atung énéh, atung énéh atung énéh (babasan), kitu-kitu kénéh (asal tina jantung kénéh, jantung kénéh; tina dongéng kuya jeung monyét dina melak cau).