aus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

aus

  1. dolog, rampus, haripeut: Si Éta mah aus pisan kana panyogok téh.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Umum Basa Sunda Lembaga Basa jeung Sastra Sunda.