awahan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

awahan (awah + -an)

  1. ngawahan, tatan-tatan rék luncat, rék nyépak, nonjok jsté.; harti injeuman, méméh kariaan ngirit heula.