awak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

awak

  1. nu disebut awak di jelema: tina taktak ka handap nepi kana péngpélangan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]