awi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

awi

  1. ngaran salahsahiji tutuwuhan nu dijero tangkalna molongpong jeung dibagi-bagi ku sababaraha buku.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.