awis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

awis

  • ngaran lain tina mahal atawa rarang.
  • Awis teuing harga aci téh!
  • Tong mésér acuk nu awis pisan, lebar!

Tingkatan basa[édit]

  • Awis: basa lemes
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.