awon

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

awon

  1. Lemesna goreng, butut, henteu alus

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan