awon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

awon

awon

  1. Lemesna goreng, butut, henteu alus
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]