awon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

awon

  1. Lemesna goreng, butut, henteu alus

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan