aya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

aya

  • hal naon baé anu bisa katangkep ku pancaindera.
  • Punten bu, pami uyah aya kénéh?
  • Di hareup masjid keur ramé lantaran aya Pa Présiden sumping.

Tingkatan basa[édit]

  • aya: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.