ayeuna

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Kaayaan[édit]

ayeuna[édit]

waktu nu keur dilampahan

ayeuna-ayeuna[édit]

anyar-anyar

Conto Kalimah[édit]

Ayeuna-ayeuna wae sok aya nu kitu teh

kaayeunaan[édit]

nurutkeun kaayaan ayeuna

Conto Kalimah[édit]

Urang sisi ge makena geus kaayeunaan

kaayeunakeun[édit]

anyar ieu

Conto Kalimah[édit]

Beuli salonagar bae barudak kaayeunakeun mah

saayeuna[édit]

dina waktu ieu

Conto Kalimah[édit]

Saayeuna kuring can bisa nyaluyuan maksud anjeun kitu teh

saayeunaeun[édit]

ngan pikeun ayeuna bae

Conto Kalimah[édit]

Boga beas teh ngan saayeunaeun.