Lompat ke isi

ayi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ayi

  • sesebutan kanggo pun adi, atawa nu leuwih ngora/sahandapeun. ai, rayi.
  • Pami ayi hoyong mah, sagala gé tiasa akang usahakeun.
  • Di Cibiru aya bumi pun ayi kanggo ngendong pami ka Bandung.

Tingkatan basa[édit]

  • ayi: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.