Lompat ke isi

bèl

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Batawi[[Kategori:Kecap Citakan:bew]][édit]

Kecap barang [bew]

bèl[[Kategori:Kecap Citakan:bew]]

  • nélépon
  • Ngapa orang-orang gini peteng panting bèl baé?
  • Kunaon sih peuting kieu jalma narélépon waé?.
Tarjamahan[?]