bébas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bébas

  • lepas atawa eureun tina kawajiban.
  • Ari hirup mah kudu bébas hate sangkan lepas tina beban.
  • Pamaréntah geus nyieun aturan pikeun tahanan politik taun kamari bisa bébas.

Tingkatan basa[édit]

  • bébas : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.