bécék

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bécék

  • ceubrik atawa nyieun baseuh ku cai nu ngeclak
  • Lamun hujan tong leumpang sisieun cai ngeclak ngarah teu bécék .
  • Barudak nyieun bécék taneuh bari ulin di gigir sawah.

Tingkatan basa[édit]

  • bécék basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.