baal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

baal

  • leungitna rasa nyeri dina awak lantaran katiisan atawa disuntik.
  • Dicabut gigi mah pasti baal da disuntik heula saacan dicabut.
  • Leungeun urang karasa baal sanggeus disuntik vaksin.

Tingkatan basa[édit]

  • baal: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.