bab

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bab

  • bagian atawa hal perkara.
  • Pa Enjang can waka nyaritakeun bab ngeunaan logaritma.
  • Bab ieu geus pernah dibahas taun kamari.

Tingkatan basa[édit]

  • bab: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.