baca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

baca

  • hiji kecap anu hartina pagawéan ngalisankeun rupa-rupa aksara jeung angka.
  • Baca tulis aksara nyaeta kawajiban kabeh budak sakola nu kakara asup.
  • pa ustad ngabacakeun béwara jadwal khotib jumaahan isuk.

Tingkatan basa[édit]

  • baca : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.