baca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

baca

baca

  • hiji kecap anu hartina pagawéan ngalisankeun rupa-rupa aksara jeung angka. ngabacakeun, pagawean mere informasi ngeunaan béwara

Tingkatan basa[édit]

  • baca : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • baca: baca tulis aksara nyaeta kawajiban kabeh budak sakola nu kakara asup
  • ngabacakeun: pa ustad ngabacakeun béwara jadwal khotib jumaahan isuk
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.