badarat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

badarat

badarat

  • badarat: lumaku teu maké tutumpakan
Conto: Lamun rék ka Kanékés mah nya kapaksa waé kudu badarat ti Cisimeut.
  • badarat: nepikeun carita ku lisan
Conto: Ieu katitipan serat ti Jang Emod, badaratna mah cenah isuk Emang kudu kaditu.