bageur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bageur

  • dibasakeun ka jelema anu hadé adat kalakuana, teu bangor.
  • Meni resep pami gaduh budak bageur teh, asa reugreug haté kolot.
  • Sing bageur jadi jelema téh, tur kudu cageur jeung pinter.

Tingkatan basa[édit]

  • bageur: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.