bagi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bagi

  • kecap pagawean barangbere ka sababaraha urang anu asalna sahiji, tuluy dibagi deui jadi sababarahahiji ngarah bisa dijieun loba.
  • Pa Ustad keur ceramah ngeunaan bagi waris dina hiji kulawargi.

Tingkatan basa[édit]

  • bagi : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.