bahaya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bahaya

  • baya, pisusaheun, picilakaeun.
  • Lamun urang ngojay di walungan matak bahaya.
  • Bahaya nyepeng zat kimia di laboratorium tanpa maké sarung leungeun.

Tingkatan basa[édit]

  • bahaya : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.