Lompat ke isi

bahe

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bahe

  • dibasakeun jang nyebut wawadahan anu déngdék.
  • Nendeun wadah ulah déngdék bisi eusina bahé.
  • Lamun teu ngahaja wadahna bahé kudu langsung dibenerkeun deui.

Tingkatan basa[édit]

  • bahé : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.