bak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bak

  • asal kata tina basa Walanda nu hartina tempat paragi nampung cai tina témbok di kamar cai.
  • Mah, cai pinuh can dina bak?
  • Néng, meni lega kieu bak téh, ngeunaheun!

Tingkatan basa[édit]

  • bak: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.