bakat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bakat

  • geus kitu kuduna, ti kodratna, atawa bawaan ti lahirna.
  • Cai bakatna ngocor ka handap.
  • Bakat ku reuwas, Téh Cicih poho henteu mareuman kompor.

Tingkatan basa[édit]

  • bakat : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.