baki

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

baki

  • parabot keur mawa wadah dahareun (upamina gelas jeung piring).
  • Nining mawa baki nu eusina kopi jeung roko.
  • Baki nu dibawa Nining tingaleun di pos ronda.

Tingkatan basa[édit]

  • baki: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.