bako

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bako

  • ngaran pepelakan (ngaran Latén Nicotiana tabacum) anu biasa dipake keur bahan udud.
  • Kebon bako di tukang imah urang katarajang ku hama.
  • Pagawé pabrik roko mawa daun bako nu geus digaringkeun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.