bal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bal

  • karét buleud anu di jerona eusi hawa meunang ngompa.
  • Lamun rék maén bal ulah nepi ka burit!
  • Bal si Asép leungit ti kamari kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • bal : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.