balég

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

balég

  • cukup umur atawa mimiti ngangkat birahi.
  • Si udin ayeuna mah geus balég, jadi kudu leuwih rajin ibadah.
  • Salah sahiji sarat wajibna solat nyaéta kudu geus balég.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.