bala

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bala

  • kaayaan pinuh ku runtah.
  • Tong ngabala di jero kelas!
  • Masarakat nu sok ngabuang runtah teu di tempatna sok matak nyieun bala walungan.

Tingkatan basa[édit]

  • bala: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.